Yhdistyksen hallitus voi hyväksyä jäseneksi 15-vuotiaan, joka on ollut Valkeakosken kaupunginteatterilla näyttelijänä tai muissa tehtävissä.

Jäsenenä pääsee osallistumaan edullisille teatterimatkoille. Teatteriravintolassa saa kahviotuotteista alennusta. Jäsenyys mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen tuleviin produktioihin. Jäsenkortin esittämällä saa alennuksen useimpiin lähiseudun harrastajateattereiden esityksiin (Teatteririnki). Alennetut lipunhinnat jäsenkorttia vastaan myös kaupunginteatterin omiin esityksiin. Toisinaan myös isommat teatterit myöntävät alennuksen. Jäsenmaksu on 10 € / vuosi ja se peritään kahden vuoden välein.

Jäsenhakemus (LINKKI)

Lähetä hakemus osoitteeseen:
vlk.nayttelijayhdistys(at)gmail.com

Voit myös meilata vastaukset hakemuksessa oleviin kysymyksiin tulostamatta hakemusta.

Yhdistyksen säännöt (LINKKI)

Julkinen facebook-sivu:
Näyttelijäyhdistys Valkeakoski

Jäsenille avoin suljettu facebook-sivu:
Valkeakosken Kaupunginteatterin Näyttelijäyhdistys ry

Valkeakosken Kaupunginteatterin Näyttelijäyhdistyksen hallitus 2019-2020:
Kati Huvi, puheenjohtaja kati(at)clavis.fi puh. 040 0301341
Kristiina Laurila, varapuheenjohtaja, Cafe Teatro –illat